PIZZERIA DA ALESSANDRO

PIZZERIA DA ALESSANDRO Pizza's bereid met 1e kwaliteits producten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1305 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Da Alessandro. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 21:40 Erg lekkere pizza. Ook een hele snelle levering. Ruim 20 min eerder dan de app aangaf. Zeker een aanrader
4 aug 2022 om 20:59 Top.
4 aug 2022 om 10:14 Bestellung überThuisbezorgd. Wunsch Lieferzeit angegeben und punktgenau beliefert worden. Wir hatten eine Pizza Italia und eine Fantasia. Beide Pizzen absolut top was Geschmack,Teig und Belag angeht. Jederzeit wieder.
3 aug 2022 om 20:10 Die Pizzen dort sind unfassbar lecker. Habe noch nie so gute Pizza gegessen!!!
1 aug 2022 om 10:41 Deeg van de pizza was niet gaar, hele slappe bodem. De ravioli was te triest voor woorden. Dat was zo weinig dat het nog niet eens een voorafje was (7 stukjes ravioli voor € 15).
1 aug 2022 om 10:04 Lekker en warm Hadden netjes aangegeven dat het een uur duurde , en het was keurig binnen dat uur.
31 jul 2022 om 20:51 Uien op de pizza veel te dik gesneden en de mix van voorgerechten, waar je van zou verwachten dat je een mix krijgt van alle losse voorgerecht opties.. kregen we alleen een lullig broodje met wat vleeswaren voor 21 euro... erg teleurstellend
30 jul 2022 om 19:49 Heerlijke pizza's, de kids bestellen het liefst bij jullie als we wat gaan bestellen! Attente bezorger, pizza's heerlijk op smaak. Flinke aanrader.
30 jul 2022 om 8:47 Heerlijke pizza's! bezorg tijd was 40 minuten, dat was sneller dan aangegeven stond op de site. Dus erg netjes.
24 jul 2022 om 22:55 Ondanks drukte wegens vakantie personeel toch nog redelijk snel bezorgd en goed warm!
21 jul 2022 om 21:38 Essen war sehr gut
21 jul 2022 om 18:22 Prima, alle extras klopten en ruim belegd, bezorging was ook zeer snel